- De praktijk -

Consultaties

Er wordt per consultatie 15 minuten voorzien. Dit is voldoende tijd om 1 groot medisch probleem of 2 kleinere zaken grondig te bespreken. Heeft u meerdere problemen dan worden deze gespreid over meerdere consultaties. Dit om de tijd efficiënt te kunnen gebruiken en het overzicht te kunnen bewaren.

Gelieve voor preoperatieve onderzoeken, waarbij een elektrocardiogram (filmpje van het hart) gemaakt moet worden of opvolging van psychologische problemen, 2 afspraakmomenten in te boeken.

Komt u met meerdere personen naar de consultatie gelieve dan ook 2 afspraken te reserveren.

 

Om tijdens de consultaties zo min mogelijk gestoord te worden zal er dagelijks een telefonisch uurtje georganiseerd worden tussen 12u en 13u. Belt u toch tijdens de consultatie dan gaat er gevraagd worden tijdens het telefoonmoment terug te bellen. Ook u wordt niet graag gestoord wanneer u op consultatie komt.

U kan tijdens dit uur bellen voor telefonisch advies, bespreking van broedresultaten en medische beeldvorming. Als uw probleem een klinisch onderzoek vereist, ga ik u vragen op consultatie te komen.

 

Ook voor artsen is een goede work-life balance belangrijk. Om deze reden zullen de avondconsultaties beperkt worden. U kan mij altijd een consultatiebewijs vragen om latere aankomst op het werk of vroeger vertrek in het kader van een artsbezoek te verantwoorden.

Ik zal op woensdagnamiddag geen consultaties doen en op vrijdag stoppen om 16u. U kan op woensdagnamiddag en vrijdagavond altijd terecht bij de wachtdienst op het nummer 1733.

 

 

 

 

- AFSPRAAK -

Maakt u graag een afspraak?

U kan online een afspraak maken via de digitale wachtkamer of telefonisch op het nummer 0476/48.28.18.
Geen afspraak meer vrij online? Bel me dan even op om te kijken wat lukt. 

Huisbezoeken moeten steeds telefonisch aangevraagd worden.
Wanneer ik afwezig ben, kan u terecht bij dr. Impens op het nummer 053/80.15.40

Noodnummer: 112
Wachtdienst: 1733

Katstraat 26, 9340 Lede