- De praktijk -

Consultaties

Consultaties

Er wordt per consultatie 15 minuten voorzien. Dit is voldoende tijd om 1 groot medisch probleem of 2 kleinere zaken grondig te bespreken. Heeft u meerdere problemen dan worden deze gespreid over meerdere consultaties. Dit om de tijd efficiënt te kunnen gebruiken en het overzicht te kunnen bewaren.

Gelieve voor preoperatieve onderzoeken, waarbij een elektrocardiogram (filmpje van het hart) gemaakt moet worden of opvolging van psychologische problemen, 2 afspraakmomenten in te boeken.

Komt u met meerdere personen naar de consultatie maak dan ook meerdere afspraken. Er wordt 1 persoon per afspraak geholpen. 

 

Telefonische momenten

Om tijdens de consultaties zo min mogelijk gestoord te wordt er dagelijk een telefonisch moment voorzien.Ook u wordt niet graag gestoord wanneer u op consultatie komt. Belt u toch tijdens de consultatie dan komt u op het antwoordapparaat terecht. Gelieve de instructies te volgen. 

U kan tijdens het telefonisch moment bellen voor het maken van afspreken, telefonisch advies, bespreking van broedresultaten en medische beeldvorming. Als uw probleem een klinisch onderzoek vereist, ga ik u vragen op consultatie te komen.

Voor de telefonische momenten zie onderstaand schema

Consultatieschema

Ook voor artsen is een goede work-life balance belangrijk. Om deze reden zullen de avondconsultaties beperkt worden. U kan mij altijd een consultatiebewijs vragen om latere aankomst op het werk of vroeger vertrek in het kader van een artsbezoek te verantwoorden.

Tijdens mijn afwezige momenten kan u terecht op de wachtdienst via het telefoonnummer 1733.

 

 

 

 

 

- AFSPRAAK -

Maakt u graag een afspraak?

U kan online een afspraak maken via de digitale wachtkamer of telefonisch op het nummer 0476/48.28.18.
Geen afspraak meer vrij online? Bel me dan even op om te kijken wat lukt. 

Huisbezoeken moeten steeds telefonisch aangevraagd worden.
Wanneer ik afwezig ben, kan u terecht bij dr. Impens op het nummer 053/80.15.40

Noodnummer: 112
Wachtdienst: 1733

Katstraat 26, 9340 Lede